O nama

Djelujemo kvalitetno

Visoka razina d.o.o. osnovana je 2003. godine kako bi kvalitetom usluge na području IT-a unaprijedila poslovanje malom i srednjem poduzetništvu. Glavni cilj tvrtke je pružiti potpunu komociju korisniku te mu osigurati siguran rad, smanjiti troškove poslovanja i savjetovati ga o novim tehnologijama i mogućnostima.

Promo video

1800

GODINA POSLOVANJA

1000

ISKUSNIH PROFESIONALACA

10000

VIRTUALNIH POSLUŽITELJA

120000

ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Naša povijest

Momenti
tijekom godina

2003
2009
2018
Danas

Start

Dogovor je pao i tvrtka je službeno osnovana. Avantura započinje. U samom startu tvrtka ima dvije osnovne djelatnosti koje oslikavaju dva vlasnika. Pružanje informatičkih usluga (partner: Microsoft, HP, DELL, IBM, WD, NOD32, F-secure i dr.) i pružanje grafičkih usluga (izrada vizulanih identiteta, prijelomi kataloga, dizajn letaka, plakata i brošura te izrada web stranica). Start je pozitivan, optimističan, sretan... Izazovi su pred nama.

ZNATIŽELJA

Nakon uređenog prvog poslovnog prostora, velika je odluka već bila donesena i otvorena je maloprodaja informatičke opreme. Želja za radom usmjerila nas je i na rad sa ERP sustavima (SageKhK, HansaWorld i dr.). Znatiželja je bila ogromna, vremena je bilo taman, tim se povećavao. Odlične godine i vrhunsko iskustvo usmjerilo nas je sa pružanja hosting usluga prema cloud servisima (Google partner, elastichost cloud services partner), a u pozadini uz maloprodaju širio se posao održavanja informatičkih sustava.

BRZI RAST

Iza nas je turbulentno vrijeme u kojem smo zatvorili maloprodajni dućan (fokus nam je prešao na nove poslove), preselili u novi ured (prelijep ured koji nudi kreativu), dogovorili nove poslovne suradnje i najbitnije proširili partnerstvo s Microsoftom na Cloud servise s velikim fokusom na Office 365 i Azure. Brzi rast omogućuje nam ulaganje u alate i opremu koji nam daju nove mogućnosti. Napravili smo mnogo zahtjevnih projekata kojima se ponosimo! Naši klijenti koriste art-of-tech.

Ekipa

Mnogo smo posla odradili vezano za digitalizaciju poslovanja i omogućavanja rada od kuće za naše klijente. Proširili smo tim.
Zaista smo prava ekipa! ->TOP!
Kako raste naše znanje i iskustvo, rastu i projekti na kojima radimo. Nema toga što ne možemo savladati, a najbitnije je da znamo što je potrebno našim sadašnjim i budućim klijentima, a da im sustavi budu stabilni, sigurni i brzi, a uz minimalna ulaganja.

Na terenu

Povjerenje na terenu

Tim naših stručnjaka primjenjuje iskustvo širokog spektra kroz utvrđenu strategiju poslovanja. Tijekom poslovanja svaki klijent jednako nam je udaljen, a naše znanje primjenjujemo jednako u svakoj situaciji, a u cilju najboljih rezultata.

Lokacije
0+
INTERVENCIJA
0+
RADNI SASTANCI
0+
Mapa-CRO
mapaA
mapaB
mapaC
mapaD
naš tim

Više od 18 godina iskustva u IT poslovnim rješenjima

Tim naših specijalista nastoji pružati vrhunsku uslugu u kombinaciji sa najboljim proizvodima. Kroz takvu misiju stvaramo pouzdano i dugoročno partnerstvo. Implementirajući konstantno najnovije tehnologije možemo ostvariti obostrano zadovoljstvo i željene rezultate.

ŠTO RADIMO

U što vjerujemo

Misija

Vizija

IT tržište i zahtjevi korisnika ne pokazuju znakove usporavanja. Potrebe za novim idejama i rješenjima pokretač su našeg napretka i djelovanja na terenu. Naš tručni tim i suvremene tehnologije uvjet su za najbolju verziju vizije budućnosti. Surađujemo s našim klijentima kako bismo potaknuli stvarne inovacije i ubilježili obostrano zadovoljstvo.

Na putu razvoja u prepoznatljivu IT tvrtku s najsuvremenijim tehnologijama hoćemo postati sinonim za kvalitetu, pouzdanost i zadovoljstvo klijenata. Naša vizija moguća je samo uz znanje i profesionalnost te stalno usavršavanje i praćenje novih trendova. Svaki klijent nam je izuzetno važan kao i osnovna njegova ideja koju nastojimo ostvariti inovativnim putem transformacije.

z2
z3
z1
z4