IT Održavanje

odrzavanje-5e50a

– naš tim informatičkih stručnjaka zadužen je za kvalitetno i efikasno otklanjanje poteškoća kako na serverima tako i na radnim stanicama te pratećoj periferiji. Počevši od osnovnih hardverskih grešaka preko nadogradnje postojeće opreme. Održavanje se sastoji od redovitog praćenja i nadzora računalnih sustava radi pravovrmene detekcije mogućih kvarova sustava. Kroz takvo održavanje problemi i kvarovi su svedeni na minimum što uvelike utječe na sam rad poslovanja.

Mrežne tehnologije

mrezne-tehnologije-62258

– u doba suvremenih komunikacijskih tehnologija, podatkovne komunikacije predstavljaju osnovnu platformu za pružanje raznovrsnih mrežnih usluga povezivanja, te aplikacija i procesa potrebnih za realizaciju sigurnog i pouzdanog poslovanja. Posebno stavljamo naglasak na potrebu i mogućnost odlične mrežne povezanosti bez koje Vaš posao nemože funkcionirati željenim tokom.

Sigurnost

sigurnost-55265

– virusi su još uvijek jedna od najvećih prijetnji za IT sustav pa je obvezni dio sigurnosti svakog sustava antivirusno/antispyware rješenje. U sustav može biti implementirano i nekoliko slojeva zaštite u vidu vatrozida ili UTM rješenja koja štite računala od prijetnji s interneta, no unatoč tome nužan je i antivirusni/antispyware softver jer je jedino sigurnosno rješenje koje računalo štiti od lokalnih prijetnji (zaraza s USB stickova, zaraza putem lokalne mreže i sl.). Sve što radimo i primjenjujemo ima cilj smanjenja rizika od narušavanja ili gubitka temeljnih načela IT sustava.

Contact us

Need more informations? Please fill out this form and let's get in touch!
pin_drop

We're located at

Gorice 60b
P.O.Box: 10000 Zagreb
Croatia

phone

Give us a ring

Account Executive
T: +385 1 466 6632
F: +385 1 466 8898
info@visokarazina.hr
podrska@visokarazina.hr

Let's get in touch!