MICROSOFT OFFICE 365

fusce-sit-amet-metus-f-235af

– Upravljanje dokumentima, kao i komunikacija unutar poduzeća, može biti značajan organizacijski problem. Neke statistike govore da zaposlenici troše i do trećine radnog vremena u pretragama za podacima i dokumentima, što predstavlja veliki problem za efikasnost i organizaciju rada zbog kojeg trpi poslovni rezultat. Spektar mogućnosti koje Office 365 nudi kroz svoj Sharepoint portal su iznimne. Jednostavno strukturiranje i definiranje prava i razina prava pristupa pojedinim dokumentima i informacijama, praćenje izmjena na dokumentima i uvid u povijest promjena su samo neke od mogućnosti s kojima ćete efikasnije i produktivnije pratiti odvijanje poslovnih procesa i osnažiti podršku timskom i projektnom radu.

 

MICROSOFT AZURE

azure-cd3b1

– Azure je jedini server koji jamči kopije na tri lokacije, usluga koja nam omogućuje online kreiranje i upravljanje aplikacija uz maksimalnu sigurnost. Dodate li tome mogućnost povećanja i smanjenja veličine sustava u realnom vremenu prema Vašim željama i zahtijevima dobivamo sustav koji može odgovoriti svim Vašim planiranim ili neplarniranim poslovnim aktivnostima.

– Azure svojim korisnicima jamči ogromnu sigurnost jer smješta naše podatke u različitim dijelovima svijeta a sve iz jednostavnog razloga, kako bi u slučaju katastrofe Vaši podaci imali kopije na lokacijama koje nisu zahvaćene tim incidentom.

MICROSOFT TEAMS

teams-fb305

– Kada imate mjesto za timsko stvaranje i donošenje odluka, možete postići što god poželite. Teams sve objedinjuje u zajednički radni prostor u kojemu možete čavrljati, održavati sastanke, razmjenjivati ideje i raditi s poslovnim aplikacijama. Korištenjem Teamsa dobivamo mogućnost za puno učinkovitiju komunikaciju (Usklađenje tim putem grupnih razgovora, mrežnih sastanaka, poziva i web-konferencija), uspješniju suradnju (surađujte na datotekama uz ugrađene aplikacije sustava Office 365, kao što su Word, Excel, PowerPoint i SharePoint),  prilagođavanjem radnog prostora te vrlo važnu stavku zaštitu tima (sveobuhvatnu sigurnost, administrativnu kontrolu i sukladnost).

Contact us

Need more informations? Please fill out this form and let's get in touch!
pin_drop

We're located at

Gorice 60b
P.O.Box: 10000 Zagreb
Croatia

phone

Give us a ring

Account Executive
T: +385 1 466 6632
F: +385 1 466 8898
info@visokarazina.hr
podrska@visokarazina.hr

Let's get in touch!